Loading...
Agricultura de Precizie 2018-01-29T13:03:57+00:00

Ce este?

Agricultura de precizie face referire pe de-o parte, la scanarea aeriană a culturilor cu ajutorul dronelor și echipamentelor specifice, iar pe de altă parte la prelucrarea și aplicarea datelor obținute optimizând culturile, reducând cantitatea de imput-uri, crescând profiturile și în același timp, protejând mediul inconjurător.

Ce genereazã?

Datele capturate cu ajutorul dronelor se pot converti cu ajutorul algoritmilor de specialitate într-o multitudine de date valoroase. Urmăriți câteva exemplificări ale materialelor ce pot fi generate de către firma noastră în galeria de mai jos.

Harti/Rapoarte

Cum se desfasoarã?

Procesul nu trebuie să fie complicat, cu ajutorul acestei scheme grafice veți înțelege, într-un mod ușor, procesul general prin care putem să-ți îmbunătățim performanțele fermei administrate și respectiv profitul generat.

SCHEMĂ GRAFICĂ

In ce sezon?

Datorită gamei largi de servicii oferite, în mod sigur puteți beneficia de ofertele noastre pe toată durata anului. Pentru mai multe detalii puteți consulta planul vizual pentru a vă face o idee mai bună despre ce puteți realiza alegându-ne.

PLAN VIZUAL

Broșurã Gratuitã!

Pentru a afla lista completă de analize și hărți ce pot fi produse, vă rugăm să descărcați broșura firmei prin forma de mai jos.

Îți stăm la dispoziție!

INTRĂ ÎN LEGĂTURĂ CU NOI PENTRU MAI MULTE DETALII

Contactează-ne