INTERGEO 2020 DIGITAL

Miercuri 14 Octombrie 2020, la ora 11:15, in cadrul evenimentului INTERGEO 2020, se va prezenta un studiu de caz realizat de echipa noastra, cu privire la optimizarea directie de semanat realizat cu drona Trinity F90+ de la Quantum-Systems.

De-a lungul prezentarii noastre vor fi prezentate etapele de analiza ale elevatiei pentru a optimiza directia de semanat si detectarea zonelor cu risc de baltire in agricultura de precizie cu drona Trinity F90+.

CONFERINTA LA NIVEL GLOBAL

INTERGEO 2020 DIGITAL este cea mai mare conferinta si targ comercial dedicat pentru geodezie, GIS si topografie. Datorita restrictiilor de calatorie, anul acesta conferinta va avea loc in mediul online, astfel participarea la eveniment este GLOBAL nelimitata.

In cele 3 zile ale evenimentului vor fi discutii despre clima si geodezie: cercetare, modele si predictii referitoare schimbarilor climatice si “Green Deal”, agricultura de precizie, orase inteligente: locuinte durabile, stil de viata si munca, digital building si BIM/ Digital construction, tendinte digitale in studiile din sectorul public (smart mapping, multi-GNSS, Geoinformatie 4.0..).

Echipa La Orizont va invita sa explorati lumea inovatiei si tehnologiilor promitatoare care vor fi prezentate in cadrul evenimentului. Nu uitati sa dati follow pe canalul nostru pentru a ramane la curent!

Completeaza formularul din acest link pentru a obtine un voucher cadou!