ReachView 3 Mobile App

Anuntam lansarea noii aplicatii ReachView 3. In decursul anilor, Reach a devenit extrem de popular in randul profesionistilor din diverse domenii precum topografie, cartografiere cu ajutorul dronelor, arheologie, batimetrie si multe alte industrii.

ReachView 3 este o noua versiune a aplicatiei pentru receptorii Emlid Reach, diferita de ReachView 2 care probabil o cunoasteti deja.

Noua versiune ReachView 3 este complet reconstruita

ReachView 3 nu este o aplicatie web, ci mai degraba o aplicatie nativa construita special pentru Android si IOS.

Sistem de coordonate

Sistemul de coordinate a fost prioritatea dezvoltatorilor de la Reach. ReachView 3 suporta functionarea in diferite sisteme de coordonate, selectia se bazeaza in principal pe registrele EPSG si IGN acceptand mii de sisteme de coordonate diferite din intreaga lume.

Aplicatia are support incorporat pentru transformari in retea si geoid.

Conectare automata la singurul receptor din retea

Daca telefonul se afla in reteaua hotspot creata de Reach, Aplicatia se va conecta automat, conexiunea este mult mai rapida! Acreditarile NTRIP sunt stocate in aplicatie sub forma de profiluri.

Astfel, profilurile sunt salvate pe telefon, configurarea mai multor unitati Reach realizandu-se dupa introducerea acreditarii o singura data.

Fisierele Geoid si Grid Shift sunt descarcate automat

ReachView 3 are suport incorporat pentru transformari in retea si geoid. Trebuie doar sa alegeti codul corespunzator al sistemului de coordonate si aplicatia va va solicita sa descarcati toate fisierele suplimentare necesare.

Diferite unitati de masura

Cu ajutorul sistemului de coordonate, ReachView 3 vine in ajutor cu diferite unitati de masura. Setarile pentru inaltimea stalpului si distantele de trasare functioneaza automat in feet(picioare) sau metri, in functie de sistemul de coordonate al proiectului.

ReachView 3 are capacitatea de a controla proiecte complexe

De acum, proiectele vor fi salvate direct in aplicatie, nu in receptorul Reach, proiectele fiind mult mai usor de accesat.

Incarcati cu usurinta mii de puncte si controlati fara probleme hartile.

Import si export rapid de date

Importati si exportati fisiere folosind Dropbox, GoogleDrive, mail si alte aplicatii de partajare a fisierelor de pe telefon. ReachView 3 poate profita de platformele mobile native si va poate face munca mai eficienta.

Consultati aici lista completa a noilor optiuni.

Descarca din App Store
Descarca din Google Play