Emlid Flow App

Emlid Flow – Cea mai bună aplicație mobilă pentru cadastru (ReachView 3)

Aplicația ReachView 3 este Emlid Flow acum! Ce funcționalități oferă aceasta, care sunt cele două planuri de achiziție cu care poate veni la pachet și câteva informații despre firma care oferă acest produs, toate acestea și nu numai sunt subiectele pe care le vom aborda în acest articol.

Cuprins:

  • Emlid Flow
  • Funcționalități
  • Planuri de achiziție
  • Despre Emlid

Emlid Flow

Emlid Flow Logo
Emlid Flow este o aplicație mobilă pentru iOS și Android . Este un upgrade al aplicației ReachView 3, remodelat, îmbunătățit și adaptat pentru mobil. Se conectează la platforma cloud Emlid Flow 360 și are toate capacitățile pentru a gestiona întregul flux de lucru din domeniu: setările receptorului, colectarea datelor, codarea, lucrul în linie și trasare.

Aplicația se sincronizează automat cu platforma cloud, utilizatorul având astfel acces la proiectele sale din browser, își poate organiza datele de cadastru și își poate accesa lista de coduri.

La achiziționarea unui receptor GNSS, aplicația Emlid Flow este disponibilă gratuit prin planul Standard.

Funcționalități

  • Lucrul cu linii și programare
  • Geoizi, deplasări ale grilei, sisteme de coordonate personalizate
  • Marcarea punctelor și a linilor
  • Proiectele sunt disponibile în Emlid Flow 360

Emlid Flow vine cu o listă de funcționalități foarte utile și intuitive, disponibile gratuit cu un plan de abonament Standard. Accesul la funcționalități complexe, cum ar fi programare sau colectarea și trasarea liniilor se poate face prin planul Survey, care este de $25 pe lună pentru un abonament anual.

Emlid Flow interfata

Gestionați-vă proiectele în cloud – Standard

Aplicația Emlid Flow este sincronizată cu serviciul Emlid Flow 360. Acest lucru vă permite să creați și să accesați proiecte de inspecție a terenului, să gestionați sisteme de coordonate, să exportați și să importați date folosind atât aplicația mobilă, cât și serviciul cloud de la flow360.emlid.com. Pentru exportul și importul de date, puteți alege formatul potrivit de utilizat în CAD, GIS sau alt software de cadastru.

Formate de export și import: CSV, DXF și Shapefile

Emlid Flow Interfata

Adunați și trasați puncte – Standard

Adunați puncte și descrieți-le rapid și simplu. Pentru a crea un proiect pentru colectarea datelor, alegeți sistemul de coordonate din bibliotecă sau introduceți manual parametrii acestuia. Aplicația acceptă mii de sisteme de coordonate, proiecții, grile și geoizi.

În modul de trasare, aplicația afișează distanțe Est-Nord și direct la linie și acceptă indicații de „cut and fill”. Un mod de aliniere de prim plan vă ajută să vă centrați cu precizie deasupra punctului.

Sisteme de coordonate bazate pe: WGS84, NAD83, GDA2020 și altele.

Adunați și trasați linii – Survey

Creați linii din mers, începeți linii noi și continuați să colectați la cele existente. Puteți utiliza fie tipuri de geometrie predefinite, fie o bibliotecă completă de coduri. Modificările sunt afișate imediat, astfel încât să puteți vedea întotdeauna cum progresează proiectul dvs.

În timpul trasării, puteți naviga cu ușurință la o linie și puteți verifica dacă este indicată corect, să trasați o linie cu un decalaj sau cu o înlănțuire.

Emlid Flow Interface

Programare – Survey

Pentru a măsura și a descrie obiecte, încărcați biblioteca de coduri personalizate sau utilizați una încorporată cu mai mult de o sută de coduri. Puteți comuta rapid între diferite coduri de obiect, deoarece întreaga bibliotecă este la îndemâna dvs. în orice moment. Creați cu ușurință coduri noi din zbor chiar în proiectul dvs. de cadastru.

Emlid Flow interfata laptop

Gestionați-vă librăria de coduri – Survey

Importați biblioteca de coduri în Emlid Flow 360 și aveți acces imediat la proiectele dvs. în cadrul aplicației mobile Emlid Flow. Nu este nevoie să verificați dacă este cea mai recentă versiune, totul se sincronizează automat.

Mai multe detalii despre funcționalitățile Emlid Flow pot fi găsite la https://flow.emlid.com/ .

Planuri de achiziție

Aplicația Emlid Flow poate fi utilizată accesând unul dintre cele două planuri puse la dispoziție de Emlid: planul Standard și planul Survey. Tabelul de mai jos prezintă caracteristicile legate de cele două planuri.

Standard Survey
Emlid Flow
Adunarea punctelor
Jalonarea punctelor
Sisteme de coordonate, geoizi și deplasări ale grilei
Sisteme de coordonate personalizate
Export și import în CSV, DXF, SHP
Controlarea receptoarelor Reach
Client NTRIP încorporat
Colectați linii
Trasați linii
Adăugați coduri din mers
Harta prin satelit
Emlid Flow 360
Management de proiect și sincronizare
Export și import de date de măsurare
Creați biblioteci de coduri personalizate
Harta prin satelit

Planul Standard este gratuit, în timp ce planul Survey, care conține toate funcționalitățile, poate fi accesat cu un abonament de $25/lună sau $240/an (redus de la $300). Pot fi adăugate taxe locale.

Despre Emlid

Emlid este o companie de software care dezvoltă receptoare GNSS. Misiunea lor este de a „îmbunătăți RTK GNSS și de a se baza pe experiențele topografilor pentru a proiecta instrumente moderne de geomatică”, așa cum o afirmă pe pagina lor web https://emlid.com/ .

Produsele lor principale sunt Reach RX, Reach RS2+, Reach RS+, Reach M2/M+, Caster, Caster Pro, Emlid Flow. Perfect concepute pentru industrii precum cartografierea cu drone, arheologia și topografia terenurilor, produsele Emlid pot aborda orice problemă reală care implică măsurarea precisă a punctelor din teren.

La Orizont este distribuitorul oficial Emlid pentru România. Dacă sunteți interesat să găsiți mai multe informații despre produsele Emlid, faceți clic pe butonul de mai jos.

Înapoi la blog