Logo - Quantum-systems

Cu sediul central în Shenzhen, considerată pe scară largă Silicon Valley a Chinei, DJI s-a dezvoltat de la un singur birou mic în 2006, până în prezent la o acoperire globală. Fiind o companie deținută și operată privată, DJI se concentrează pe propria viziune, susținând aplicații creative, comerciale și nonprofit ale tehnologiei noastre.

Astăzi, produsele DJI redefinesc industriile. Profesioniștii din producție de film, agricultură, conservare, căutare și salvare, infrastructură energetică și mult mai multe aplicații, au încredere în DJI pentru a aduce noi perspective în activitatea lor și pentru a-i ajuta să realizeze obiectivele în siguranță, cu rapiditate și cu o eficiență mai mare decât oricând.

Logo - Quantum-systems
1 din 4
Logo - Quantum-systems

Cu un rezervor de pulverizare de 30 de litri, DJI Agras T30 duce eficiența pulverizării aeriene la noi culmi. Un corp transformator revoluționar permite o pulverizare mai eficientă, în special pentru pomii fructiferi. Folosind soluțiile de agricultură digitală DJI, T30 ajută la reducerea utilizării îngrășămintelor și la creșterea randamentului cu cele mai bune practici eficiente, bazate pe date.

Mavic 3 Multispectral combină o cameră RGB cu o cameră multispectrală pentru a scana și analiza creșterea culturilor cu o claritate totală. Gestionarea producției agricole necesită precizie și date, iar Mavic 3M le oferă pe ambele.