Logo - Emlid

DataFromSky oferă un pachet complet pentru analiza traficului. Tot ce ai nevoie pentru a evalua situațiile de trafic din orașe, pe autostrăzi, în parcări, în clădiri în timp real, totul într-o singură platformă.

TrafficDrone

Perspective în timp real

Obțineți o înțelegere mai profundă a situației decât cea furnizată de elicopterele poliției. Această analiză rapidă persistă zile întregi și oferă o putere analitică remarcabilă prin platforma interactivă DataFromSky, disponibilă pe teren.

 • Inteligența aeriană universală

  Privind lumea de sus aduce o perspectivă asupra situațiilor care ar putea să nu fie clare de la sol. Fie că este vorba despre trafic, aplicarea legii, siguranța publică, securitatea perimetrului, comerțul cu amănuntul.

 • Compatibil cu orice dronă

  Ingerează date video de la intrările HDMI și SDI, capabile să se conecteze la orice flux video în format H264/265 prin rețea. Indiferent de tehnologia de dronă pe care o utilizați, lucrăm cu ea.

 • Video live

  Fluxul video de la dronă este procesat în timp real și îmbunătățit cu informații utile. Vedeți ce obțineți în timp real și înregistrați dovezi vizuale pentru evenimentele de care aveți nevoie.

 • Construcție rezistentă

  Ambalată într-o carcasă robustă Peli, unitatea TrafficDrone este proiectată pentru sarcini grele pe teren 24/7. Nu vă faceți griji cu privire la elemente – concentrează-te pe misiunea ta.

 • Pachet complet

  Pentru supravegherea aeriană asistată de AI, oferă un pachet all-in-one impresionant. Alimentat de cadrul FLOW, oferă o mulțime de posibilități de integrare prin API-uri și interfețe fizice.

 • Ușor de configurat

  Ușor de transportat, inteligent, discret. Pregătiți sistemul pentru funcționare în câteva minute, inclusiv configurarea.

Aplicații

Monitorizarea si managementul traficului

Măsurarea vitezei cu o precizie mai bună decât sistemele fixe. Origine-destinație, intervale de timp, avansuri, detectarea vehiculelor staționare, manevre ilegale și alte funcții avansate. Disponibil instantaneu și ușor de configurat, astfel încât să vă puteți concentra pe a face drumurile mai sigure.

Aplicații de ordine rutieră

Monitorizați îndeaproape comportamentul șoferului și identificați imediat utilizatorii problematici. Cu TrafficDrone, puteți măsura viteza, intervalele de timp și puteți detecta cu ușurință mișcările nedorite, cum ar fi conducerea pe sens greșit sau depașirea liniei continue.

Datorită arhitecturii în timp real a cadrului FLOW și API-ului, puteți distribui instantaneu detaliile evenimentului organismelor responsabile.

Protecție perimetrală

Protecția infrastructurii sau a activelor critice necesită o atenție neobosită la detalii, fără a pierde niciodată imaginea de ansamblu. Priviți de ansamblu situația cu un sentiment liniștitor că fiecare mișcare este analizată automat în funcție de criteriile dvs. și nu va fi ratată.

Managementul mulțimii

Datele precise și fiabile vă oferă încrederea necesară pentru a proteja și gestiona mulțimi mari, fie că este vorba despre o demonstrație, un concert sau un eveniment sportiv local. Detectează potențiale puncte fierbinți cu alerte de densitate, analizează situația cu hărți termice de mișcare sau doar evaluează cel mai bun stand de înghețată numărând numărul de persoane aflate într-o coadă.