Logo - Quantum-systems

Fondată în 2013 în Letonia (UE), SPH Engineering are o rețea globală de clienți și parteneri în peste 150 de țări, fiind un expert în dezvoltarea tehnologiilor pentru drone, oferind soluții software pentru UAV, servicii de integrare și dezvoltare personalizată pentru a avansa aplicațiile de drone pentru cartografiere, colectare și procesare a datelor.

Tehnologii

UgCS: Planificarea și controlul zborului

UgCS este una dintre cele mai importante soluții software de planificare a zborului pentru drone cu utilizatori din peste 150 de țări. Din 2013, echipa a lucrat în mod constant pentru a îmbunătăți UgCS și pentru a îndeplini cerințele chiar și ale celor mai pretențioși piloți și profesioniști de drone. Ceea ce diferențiază UgCS de alte soluții de planificare a zborului este că planificarea zborului se face pe PC/Mac, este instalată local și poate fi folosită offline. UgCS este, de asemenea, rapid, oferă un mediu 3D construit pe un motor de joc pentru a planifica zboruri și vine cu alte caracteristici importante, cum ar fi urmărirea terenului și instrumentele de planificare a zborului LiDAR. UgCS acceptă cele mai populare platforme UAV de pe piață, cele mai populare drone, inclusiv DJI M300, M30, seria Mavic 3 Enterprise, M600, M2X0, Inspire, seria Phantom, seria Mavic 2, seria Autel EVO II și alte drone compatibile cu MAVLink.

Integrated Systems

Integrated Systems permite integrarea tehnologică avansată între o dronă, diverși senzori, hardware-ul UgCS SkyHub și software-ul UgCS. În decurs de 5 ani în geofizică, SPH Engineering a dezvoltat un câmp intern de testare a senzorilor. Începând cu integrarea radarelor de penetrare la sol (GPR) pentru expedițiile arheologice din Groenlanda și Peru, UgCS Integrated Systems a testat și a susținut în mod constant noi tipuri de senzori. Integrarea sondelor cu eco, detectoare de metan, magnetometre și detectoare de metale, îmbogățite cu altimetre radar, este acceptată într-o gamă largă de industrii din întreaga lume.

Drone Show Technologies

Software-ul este dezvoltat pentru a sprijini flotele UAV ale diverșilor producători de încredere și pentru a gestiona un roi de drone echipate cu lumini, artificii, generatoare de fum sau alte încărcături utile ca pixeli zburători pentru spectacole uimitoare. Oferă clienților o soluție pentru a zbura într-un spectacol uluitor de drone în doar o lună. În șase ani, software-ul a impulsionat dezvoltarea organică a unei comunități globale de furnizori de spectacole de drone. Drone Show Software sprijină clienții din peste 55 de țări, permițând afișarea a peste 7.000 de drone simultan pe cerul nopții.

Procesarea datelor și dezvoltare personalizată

Combină soluții pentru imagine, nor de puncte, procesare a datelor geofizice și furnizarea de tehnologii personalizate pentru a facilita afacerile bazate pe drone. Expertiza echipei SPH Engineering în implementarea, integrarea și dezvoltarea tehnologiilor pentru industria dronelor sprijină companiile să elibereze potențialul sistemelor fără pilot.

Caracteristici

Smart AGL Terrain following

Utilizați modul de urmărire a terenului de la UgCS pentru a executa zboruri precise pe teren complex.

Inspecții verticale

Inspectați clădirile, turnurile sau stâncile de stâncă folosind instrumentul de scanare verticală încorporat în UgCS.

Planificarea zborului LiDAR

Utilizați avantajele setului de instrumente LiDAR încorporat pentru a calibra IMU și a colecta nori de puncte LiDAR precisi și de acuratețe.

Import altitudine și hărți

Planificați zborurile folosind hărți personalizate și modele digitale de elevație (DEM), care pot fi importate cu ușurință în UgCS.

Zburați offline

UgCS se instalează local pe computerul dvs. Pur și simplu păstrați în cache hărțile și altitudinea pentru utilizare offline și zburați oriunde.