Logo - Emlid

Emlid este un producător de module și receptoare GNSS la prețuri accesibile, potrivite pentru operațiuni RTK și PPK. Receptoarele Reach de mare precizie pot lucra cu semnale de la toate principalele sisteme de satelit: GPS, GLONASS, BeiDou, QZSS & Galileo.

Receptoarele și modulele Emlid RTK obțin corecții prin radio LoRa, Bluetooth sau NTRIP. Sunt utilizate în industrii precum topografia terenurilor, agricultura de precizie, batimetria, ghidarea utilajelor, cartografierea cu drone, arheologia și multe altele.

Produse Emlid

Module & receptoare GNSS.

REACH RS3

Receptor RTK GNSS
cu compensarea înclinării.

Pentru topografie, cartografie și navigare.

Mai multe despre Reach RS3

REACH RS2+

Receptor RTK GNSS multi-bandă
cu precizie centimetrică.

Pentru topografie, cartografiere și navigare.

Mai multe despre Reach RS2+

REACH RX

Rover de rețea RTK
cu precizie centimetrică.

Receptor de buzunar mic și ușor.
Funcționează cu corecții NTRIP.

Mai multe despre Reach RX

REACH RS+

Receptor RTK GNSS
cu bandă unică.

Pentru topografie în modurile RTK și PPK.

Mai multe despre Reach RS+

Emlid Flow

Emlid Flow este unica aplicație de care veți avea nevoie pe teren.

Colectare de puncte

Colectați puncte, scrieți descrieri detaliate și efectuați controlul calității folosind interfața intuitivă. Aplicația are suport încorporat pentru proiecții, grid-uri și geoizi și o bibliotecă cu sute de sisteme de coordonate verificate.

Expert coordonate

Emlid Flow are un expert pentru crearea manuală a sistemului de coordonate pentru zone fără un sistem de coordonate predefinit. Pentru a începe colectarea de date, trebuie doar să specificați data, să introduceți parametrii de transformare sau proiecția și să alegeți geoidul.

Trasare intuitivă

Emlid Flow afișează distanțe Est-Nord și indicări tip linie și poligon. Când vă apropiați de un punct, indicația trece la un mod de aliniere de prim plan, ajutându-vă să vă centrați exact deasupra punctului.
În plus, aplicația vine cu instrumente de aliniere adiționale pentru situațiile unde trebuie precizia este un factor decisiv.

Emlid Flow - licență Standard

Colectare de puncte

Colectați puncte, scrieți descrieri detaliate și efectuați controlul calității folosind interfața intuitivă.

Funcție stake out

Navigarea către un punct fix este intuitivă. Cu indicațiile vizuale din aplicație, puteți efectua trasarea cu mare precizie.

Coordinate systems, geoids and grid shifts

Aplicația are suport încorporat pentru proiecții, grid-uri și geoizi și o bibliotecă cu sute de sisteme de coordonate verificate.

Sisteme de coordonate personalizate

Emlid Flow are un expert pentru crearea manuală a sistemului de coordonate pentru zone fără un sistem de coordonate predefinit.

Export & import CSV, DXF, SHP

Vizualizați și exportați punctele colectate de pe telefon chiar și după ce vă deconectați de la receptor.

Client NTRIP încorporat

Stocați toate conturile pentru serviciile NTRIP într-un singur loc. Puteți utiliza aceleași conturi pentru corecții pe mai multe unități Reach după ce ați introdus contul doar o singură dată.

Emlid Flow 360

Creați proiecte de la birou cu aplicația în cloud Emlid Flow 360.

Emlid Flow se ocupă de toată munca de teren păstrând în același timp datele dvs. sincronizate cu Emlid Flow 360. Accesați proiectele dvs. din browser, gestionați listele de coduri și sistemele de coordonate.

Uitați de transferul manual de fișiere de la controlere — Emlid Flow funcționează offline și sincronizează datele cu Emlid Flow 360 de îndată ce telefonul este din nou online.

Emlid Flow 360 - licență Standard

Management de proiect și sincronizare

Accesați și gestionați proiectele dvs. direct din browser.

Export și import de date colectate

Vizualizați și exportați punctele colectate.

PRODUSE EMLID

1 din 5