Logo - Quantum-systems

Quantum-systems este producător german de drone pentru uz comercial și militar. Soluțiile lor sunt cunoscute pentru durabilitate, fiabilitate și versatilitate și sunt utilizate într-o gamă largă de industrii, cum ar fi industria agricolă, energetică, construcții, topografie, aplicații militare etc.

Produsul emblematic pentru Quantum-systems este Trinity Pro.

AVANTAJE - TRINITY PRO

Performanță de neegalat

Trinity Pro poate zbura timp de 90 de minute, captând mai multe date per zbor decât orice platformă comparabilă de pe piață. Aceasta poate transporta diverși senzori cu o greutate de până la 1 kilogram. Toți senzorii pot fi schimbați extrem de rapid, fiind adaptabilă în funcție de aplicație. Trinity Pro este livrat cu o stație GNSS bază (iBase), fără alte costuri suplimentare.

Etichetă de identificare a clasei

După cum bine știm, legislația la nivel european, impusă de EASA, va obliga ca toți operatorii de drone să folosească sisteme ce beneficiază de etichete de identificare a clasei după 1-IAN-2024. Trinity Pro este livrată cu etichetă C3 de identificare a clasei.

Eficiență privind costurile

Trinity Pro oferă încărcături utile ușor interschimbabile – inclusiv LiDAR – reparații ușoare, acoperire mare și un singur software de control & planificare, zbor și postprocesare cu PPK, toate la un preț scăzut. Componentele individuale sunt montate printr-un mecanism de blocare rapidă care permite întreținerea și repararea ușoară a pieselor. Un plan special de garanție este oferit pentru daunele auto-provocate dronei, asigurând o înlocuire rapidă și ușoară la costuri previzibile.

Ușurință în operare

Ușor de utilizat, Trinity Pro necesită o pregătire minimă și poate fi despachetat și asamblat în mai puțin de 5 minute. Software-ul de planificare QBase 3D acceptă planificarea zborului, oferind vizualizare și validare 3D a traiectoriei de zbor pentru a asigura siguranță maximă, chiar și pe terenuri dificile. Trinity Pro efectuează decolări și aterizări verticale, complet automatizate, în zone restrânse, fără alte elemente anexe sau sisteme de lansare. Întregul zbor poate fi monitorizat în QBase 3D, iar comanda manuală este posibilă în orice moment, astfel încât pilotul să rămână pe deplin în control.

Versatilitate

Trinity Pro este compatibil cu o suită completă de senzori avansați ce includ soluții RGB, Oblice, Multispectrale și LiDAR, pentru a satisface orice tip de cerințe sau tipuri de misiuni. Toate sarcinile utile sunt ușor de schimbat în câteva secunde printr-un mecanism de blocare rapidă dacă scopul proiectului se schimbă.

 • 90 min

  Timp de zbor

 • 1.29 cm

  GSD @100m

 • 700 ha

  Acoperire zonală

 • 100 km

  Acoperire liniară

1 din 4

PLANIFICARE MISIUNI - QBASE 3D

QBase 3D face parte din pachetul standard Trinity Pro, acesta generează eficient și sigur misiuni de zbor, economisind timp prețios pentru piloți și producând date precise pentru analiza post-misiune.

 • Qbase 3D - Versiune Free Trial

  Aflați mai multe despre caracteristicile și funcțiile QBase 3D încercând singur soluția software oferită în mod gratuit cu fiecare Trinity Pro.

SENZORI - TRINITY PRO

Quantum-Systems oferă o gamă largă de senzori pentru Trinity Pro, inclusiv LiDAR, Vizuali, Multispectrali și Oblici. Lucrând cu furnizori de top, Quantum-Systems se asigură că dronele lor sunt echipate cu cea mai recentă tehnologie pentru a genera date de calitate și o integrare și utilizare perfectă.

1 din 5

SHOP

Folosește butonul de mai jos pentru a vizualiza secțiunea de magazin ce afișează doar produsele din partea Quantum-systems.

PRODUSE QUANTUM-SYSTEMS