Logo - Emlid

Agremo este o platformă agricolă intuitivă de analiză a datelor care utilizează inteligența artificială pentru a efectua analize din imagini aeriene RGB sau multispectrale pentru a oferi date acționabile și informații valoroase despre plante și câmpuri.

Scopul lor este de a face posibil ca utilizatorii să știe exact ce se întâmplă pe câmpurile lor în orice moment pe parcursul sezonului de vegetație și să le permită să planifice, să monitorizeze și să analizeze cu succes activitățile agricole, să îmbunătățească performanța culturilor, să mărească randamentele și costuri de producție mai mici.

Agremo este menit să fie utilizat de către agronomi, operatorii de drone, fermieri și orice profesionist în agricultură care cultivă culturi sau deservește fermierii, precum și consultanții care doresc să îmbunătățească rezultatele agricole, să-și dubleze productivitatea și să crească profiturile.

SOLUȚII AGRICOLE
Maximizați randamentul și reduceți costurile pe terenul dvs

De la imagini aeriene la raport personalizat

Soluțiile Agremo pentru agricultură sunt create pentru a face munca în agricultură mai ușoară, economisind timp și resurse. Obiectivele principale ale produselor Agremo în agricultura de precizie sunt utilizarea analizelor și rapoartelor pentru a reduce costurile de producție, a crea sustenabilitatea producției și a maximiza randamentul. Perspectivele create din date extrem de precise obținute prin tehnologia dronei permit calcule de intrare mai precise. Agremo a fost încercat și testat pe peste 100 de tipuri de plante și culturi pentru mai mult de 2000 de profesioniști în agricultură în peste 100 de țări din întreaga lume.

 • Pulverizare cu viteză variabilă

  Aflați unde exact pe câmp și ce cantitate de pesticide să aplicați. Reduceți costurile prin pulverizarea de precizie și tratarea numai a zonelor de câmp care sunt în stare proastă sau infestate cu buruieni.

  Află mai multe 
 • Calculator de porumb

  Obțineți previziunile reale ale randamentului de porumb pe câmpul sau zona de câmp analizată. De la productivitate mare, medie la randament scăzut, vedeți cum funcționează randamentul dvs. de porumb! Calculați productivitatea porumbului și știți la ce vă așteptați de la recoltă.

  Afla mai multe 
 • Calculator de biomasă

  Preziceți biomasa în culturile de câmp pentru a obține o perspectivă mai bună asupra recoltelor dvs. Utilizați rezultatele densității plantelor și biomasa unei singure plante pentru a calcula biomasa totală și biomasa pe zonă. Obțineți informații despre cele mai performante domenii din domeniu.

  Află mai multe 
 • Managementul zonei

  Împărțiți câmpul în diferite zone în funcție de condițiile câmpului și de sănătatea plantelor, astfel încât să puteți efectua cu precizie activități agricole importante. Monitorizarea precisă a sănătății plantelor și gestionarea culturilor sunt la doar câteva clicuri distanță de dvs.

  Află mai multe 
 • Comparație pe hartă

  Comparați două tipuri diferite de analize pe același câmp sau două analize din același câmp în diferite stadii de cultură. Vizualizați diferențele pe hărți pentru a obține mai multe informații despre progresul culturii în timp și despre modul în care anumite condiții afectează randamentul culturii.

  Află mai multe 
 • Raportul Eagle Eye

  Vizualizați zonele specifice de interes din domeniul dvs., marcați puncte precum copaci, pietre, sisteme de irigare etc. cu locația, dimensiunea și lungimea lor exactă georeferențiată. Folosiți date exacte pentru a planifica și a lua decizii cu privire la operațiunile dvs. pe teren pe tot parcursul anului.

  Află mai multe 
 • Indici de vegetație pentru sănătatea plantelor

  Vizualizați, monitorizați și gestionați plantele dvs. cu patru indici de vegetație disponibili: VARI, EXG, GLI Index, Visual NDVI, SAVI, RENDVI, NDVI. Generați hărți cu indicele de vegetație pentru a măsura activitatea fotosintetică în zona dvs. de interes.

  Află mai multe 
 • Instrument de elevație

  Analizați modelul 3D al câmpului dvs. și examinați datele câmpului pe baza diferitelor puncte de elevație. Vezi harta ta din altă perspectivă! Detectați posibile depresiuni în sol sau niveluri mai înalte ale câmpului.

  Află mai multe 
 • Instrument de colaborare

  Digitalizarea datelor agricole vine împreună cu capacitatea de a partaja și de a manipula acele date în mod extern. În aplicația Agremo, puteți partaja fiecare raport de analiză și puteți lăsa un comentariu pentru colegii dvs. Nu numai că poți obține date exacte de teren, dar poți și colabora cu echipa ta în cadrul aceluiași instrument.

  Află mai multe 
 • Organizare

  Această funcție suplimentară este utilă atunci când doriți să lucrați la mai multe proiecte și să colaborați mai eficient cu echipa dvs. Partajați instantaneu datele de decupare cu oricine și poate accesa instrumentul Agremo oriunde s-ar afla.

  Află mai multe 
 • Integrare John Deere și Drone Deploy

  Instrumentul Agremo este complet integrat cu aplicațiile John Deere și Drone Deploy. Importați adnotări de câmp din Centrul de operațiuni John Deere sau exportați rezultatele analizei pe teren și harta de prescripție cu rate variabile direct în tractorul dvs.

  Află mai multe 
 • Exportul raportului

  Obțineți raportul complet de analiză a culturilor în PDF și Shapefile. Evaluați cu ușurință istoricul analizelor și descărcați rapoartele de analiză în format de fișier CSV. De acolo puteți analiza în continuare datele din câmp și puteți efectua calculele necesare

  Află mai multe