Partnership Phase One Quantum Systems Trimble P5 Survey

Inovații în topografia aeriană: Colaborarea între Phase One, Quantum Systems și Trimble

În contextul evoluției continue a tehnologiei în domeniul topografiei, colaborarea dintre Phase One, Quantum Systems și Trimble a dus la o soluție revoluționară care redefinește topografia aeriană. Elementul central al acestei inovații îl reprezintă camera RGB Phase One P5, integrată cu drona de cartografiere de excepție Trinity Pro de la Quantum Systems și software-ul de top Trimble Business Center de la Trimble.

 

Phase One P5: o cameră cu precizie rezoluționară


Payload-ul Phase One P5 se remarcă prin faptul că este o cameră revoluționară de 128MP, cu format mediu, oferind mult mai mult decât simpla captare a imaginilor. Construită special pentru topografia aeriană prin drone, aceasta dispune de un design compact și ușor - mai puțin de 700 g, fiind perfectă pentru UAV-uri portabile și ușor de folosit pentru utilizator. Rezoluția sa de 128 de megapixeli oferă detalii și claritate fără precedent în datele de topografie, precum se poate vedea și în imaginea următoare.

Phase One P5 payload

Caracteristici cheie ale Phase One P5:

  1. Precizie și exactitate: Obține rezultate excepționale cu o precizie absolută de până la 0.3/0.8 cm RMS XY/Z*, stabilind noi standarde pentru topografia aeriană.
  2. Calibrare meticuloasă: Calibrarea atentă elimină distorsiunile pixelilor, asigurând acuratețe în date fără a compromite viteza. P5 oferă un marcaj temporal de captare 100% precis cu declanșare la mijlocul expunerii.
  3. Obiectivul potrivit pentru task-ul tău: Alege între obiectivele de 35 mm și 80 mm pentru o acoperire maximă, obținând o precizie excepțională de 0.5 cm.
  4. Obturator global electronic: Obturatorul global electronic asigură performanțe ridicate în orice condiții, furnizând imagini fără blur pentru o calitate a datelor de neegalat.

 Trinity Pro

Trinity Pro de la Quantum Systems: O dronă la superlativ


Trinity Pro de la Quantum Systems este o soluție de cartografiere fiabilă și ușor de utilizat, proiectată pentru a se adapta cerințelor în schimbare. Parametrii săi de performanță (printre care 90 de minute de zbor) combinați cu ușurința de operare și rentabilitatea imbatabilă a investiției fac din Trinity Pro o dronă de cartografiere ideală pentru utilizatorul profesionist.

Caracteristici cheie ale Trinity Pro:

  1. Performanță și fiabilitate: Trinity Pro integrează cea mai recentă tehnologie, inclusiv noul autopilot Quantum-Skynode și computerul de misiune Linux, aducând putere de calcul sporită, stocare și conectivitate îmbunătățită.
  2. Eficiența timpului: Cu o arie de acoperire de 700 h și o altitudine maximă de zbor de 5500 m, Trinity Pro permite inspecția zonelor de mari dimensiuni într-un timp record.
  3. Integrare fără probleme: Camera Phase One P5 se integrează fără probleme cu drona Trinity Pro, oferind acuratețe, detalii ridicate și eficiență.Trimble Business Center: Software-ul care transformă datele în informații ușor de analizat


Software-ul Trimble Business Center (TBC) este un software care asigură suport din momentul achiziției datelor pe teren, până la finalul proiectului. Transformă datele de pe teren din diverse surse, inclusiv drone, în informații de înaltă calitate, aplicabile și livrabile pentru clienți. Puteți să vă faceți o idee despre complexitatea software-ului vizionând videoclipul de mai jos:


O colaborare care schimbă industria dronelor pentru topografie


Colaborarea dintre Phase One, Quantum Systems și Trimble a dus la o soluție UAV de top la nivel topografic, fiind mai mult ca și perfect în industria construcțiilor și topografiei. Această colaborare abordează provocările întâmpinate de industrie, oferind o soluție cuprinzătoare care îmbunătățește eficiența, precizia și productivitatea: drona Trinity Pro împreună cu payload-ul Survey P5 și software-ul de procesare a datelor Trimble Business Center (TBC).

Robert Leake, Global Sales Manager la Quantum Systems, subliniază importanța acestei colaborări, declarând:

"Suntem mândri să prezentăm o soluție pionieră care nu doar rezolvă provocările profunde ale industriei de topografie și construcții, ci și stabilește noi standarde în ceea ce privește eficiența și precizia.

La Quantum Systems, încercăm să depășim granițele și să facem cu adevărat cea mai bună dronă posibilă pentru piață. Dar pentru ca noi să putem depăși cu adevărat limitele în acest fel, trebuie, de asemenea, să colaborăm cu cei mai buni producători de payload-uri. Știm că numele Phase One are o reputație fantastică, este standardul de aur pentru mulți dintre clienții noștri, în special în industria geodeziei."În concluzie, drona Trinity Pro cu camera integrată Phase One P5, susținută de software-ul avansat Trimble, reprezintă un salt revoluționar în topografia aeriană. Această colaborare deschide noi orizonturi pentru profesioniștii din domeniul topografiei, inaugurând o eră nouă a eficienței și preciziei în industrie.

 

Dacă sunteți interesat să achiziționați o dronă Trinity Pro, accesați acest link. Pentru orice detalii sau informații, puteți să ne contactați la numărul de telefon +40 756 110 063 (Andrei Nohai) sau la adresa de email andrei.nohai@laorizont.ro.

Înapoi la blog