Intergeo Berlin 2020 La Orizont

Intergeo 2020 – Conferință și târg comercial global dedicat geodeziei și topografiei

INTERGEO 2020 DIGITAL

Miercuri, 14 octombrie 2020, la ora 11:15, în cadrul evenimentului INTERGEO 2020, se va prezenta un studiu de caz realizat de echipa noastră, cu privire la optimizarea direcției de semănat realizat cu drona Trinity F90+ de la Quantum-Systems.

De-a lungul prezentării noastre vor fi ilustrate etapele de analiză a elevației pentru a optimiza direcția de semănat și detectarea zonelor cu risc de băltire în agricultura de precizie cu drona Trinity F90+.

CONFERINȚĂ LA NIVEL GLOBAL

INTERGEO 2020 DIGITAL este cea mai mare conferință și târg comercial dedicat pentru geodezie, GIS și topografie. Datorită restricțiilor de călătorie, anul acesta conferința va avea loc în mediul online, astfel participarea la eveniment este GLOBAL nelimitată.

În cele 3 zile ale evenimentului vor fi discuții despre climă și geodezie: cercetare, modele și predicții referitoare la schimbările climatice și „Green Deal”, agricultură de precizie, orașe inteligente: locuințe durabile, stil de viață și muncă, digital building și BIM / Digital construction, tendințe digitale în studiile din sectorul public (smart mapping, multi-GNSS, Geoinformatie 4.0.).

Echipa La Orizont vă invită să explorați lumea inovației și tehnologiilor promițătoare care vor fi prezentate în cadrul evenimentului. Nu uitați să dați follow pe canalul nostru pentru a rămâne la curent cu evenimentele!

Completează formularul din acest link pentru a obține un voucher cadou!
Înapoi la blog