Parteneriat KPMG Skyline Drones

KPMG din România anunță parteneriatul cu Skyline Drones

Avem deosebita plăcere de a anunța că firma noastră Skyline Drones este partener oficial KPMG România. KPMG România oferă servicii de Audit, Asistență fiscală și Consultanță în afaceri pentru organizații din diverse domenii, atât din sectorul privat cât și cel public.

KPMG din România, un lider în transformarea afacerilor și un consultant de încredere în inovație, a anunțat încheierea unui parteneriat cu Skyline Drones, un important furnizor de servicii de monitorizare și inspecție aeriană cu ajutorul dronelor.

Prin intermediul acestui parteneriat, KPMG urmărește să ofere clienților săi alternative inovatoare la activitățile care, până de curând, au fost realizate în mod tradițional, cu utilizare intensivă a forței de muncă, precum și soluții la provocările abordate până în prezent într-un mod limitat. Inspecțiile cu ajutorul dronelor deschid orizonturi noi, economisesc timp și efort și prezintă un grad ridicat de precizie. Acestea sunt destinate în special unor industrii precum agricultura, energia, telecomunicațiile, petrolul și gazele, precum și construcțiilor civile și industriale.

Richard Perrin, Head of Advisory, KPMG în România, explică: „Pe lângă serviciile tradiționale de consultanță, KPMG își extinde oferta cu soluții inovatoare pentru a sprijini business-ul clienților, ajutându-i să își dezvolte operațiunile și să facă față provocărilor strategice și operaționale. Parteneriatul cu Skyline Drones este un mod de a adăuga tehnologie și soluții inovatoare la oferta noastră către clienți. Acestea sunt din ce în ce mai solicitate pe piață, consolidate de circumstanțele actuale generate de pandemia COVID-19.”

„Tehnologia dronelor va schimba jocul pentru mai multe industrii”, adaugă Andrada Iliescu, Director în cadrul departamentului de Consultanță al KPMG în România. „În ultimii patru ani, expunerea noastră față de industria dronelor a crescut exponențial, iar recenta creștere a tehnologiilor adiacente a sporit și mai mult proliferarea soluțiilor oferite cu ajutorul dronelor. Suntem încântați de parteneriatul cu Skyline Drones, care extinde portofoliul nostru de oferte de soluții de tehnologice. Acestea vor include acum evaluări și integrări complete, operațiuni de zbor și  soluții de procesare a imaginilor captate.”

Ciprian Iorga, Fondator, Skyline Drones adaugă: „Inspecția cu ajutorul dronelor, care utilizează vehicule aeriene fără pilot (UAV), devine rapid metoda preferată de inspecție și monitorizare vizuală într-o gamă largă de industrii. Inspecția aeriană cu ajutorul dronelor este cea mai sigură alternativă la orice metodă clasică de monitorizare și inspecție vizuală, cu personal de la sol și tot mai multe companii digitalizate încep să realizeze și să înțeleagă avantajele includerii inspecției cu ajutorul dronelor în bugetele lor anuale.

Datorită experienței vaste a KPMG în planificarea strategică și operațională, Skyline Drones va putea sprijini întreprinderile nu numai în furnizarea de servicii de inspecție aeriană, ci și în punerea în aplicare pe plan intern a unor servicii complete de monitorizare și inspecție cu ajutorul dronelor . Sunt încântat de acest parteneriat cu KPMG și acesta este încă un exemplu pentru ceea ce este posibil atunci când organizații cu competențe complementare și viziune comună se reunesc.”

KPMG și Skyline Drones au împreună misiunea de a ajuta companiile să înțeleagă beneficiile utilizării dronelor, să identifice oportunități specifice pentru activitatea lor și să recomande strategii și acțiuni de punere în aplicare. În plus, ne vom ajuta clienții să lucreze cu datele colectate de drone, să le proceseze și să acționeze în consecință pentru maximizarea rezultatelor.

Despre KPMG

KPMG este reţeaua globală de firme de servicii profesionale care furnizează servicii de audit, consultanţă fiscală şi în domeniul afacerilor. Ne desfăşurăm activitatea în 147 de ţări şi avem 219.000 de angajaţi în firmele membre din întreaga lume. Firmele independente membre ale reţelei KPMG sunt afiliate la KPMG International Limited, o societate privată engleză cu răspundere limitată la garanții. Fiecare firmă KPMG este din punct de vedere legal o entitate separată şi distinctă și se descrie ca atare.

În România şi Republica Moldova, KPMG îşi desfăşoară activitatea în cadrul celor şase birouri din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara şi Chişinău. În prezent dispunem de un număr de peste 800 de profesioniști, atât cetăţeni români, cât şi străini.

www.home.kpmg/ro

Despre Skyline Drones

Cu o prezență puternică în Europa de Est și în zona Balcanică, Skyline Drones a devenit un jucător cheie în industria serviciilor de scanare aeriană cu ajutorul dronelor prin rețeaua sa de colaboratori atât pentru echipamente hardware, cât și pentru software de procesare și analiză. Cu peste 350 000 de euro investiți în tehnologie de vârf și piloți instruiți pentru misiuni de termografie, topografie, fotogrammetrie, inspecția defectelor, spații înguste și greu accesibile și inspecția rezervoarelor și cu peste 1 000 de misiuni de zbor efectuate în total, Skyline Drones a finalizat peste 150 de proiecte complexe în agricultura de precizie, petrol și gaze, energii regenerabile, utilități precum și în sectorul civil și construcții industriale.

www.skylinedrones.ro

Mai multe pe Financiarul sau Start-Up

Înapoi la blog