La Orizont la PRIA Drones Conference & Exhibition

La Orizont la PRIA Drones Conference & Exhibition

Interviu Pria Events La Orizont

Echipa La Orizont & Skyline Drones a participat în luna septembrie la o expoziție de drone comerciale în cadrul evenimentului Pria Drones, eveniment inedit în România ce a avut loc la Aeroportul Caransebeș.

La standul echipei noastre, vizitatorii au putut admira o parte din dronele industriale de ultimă generație pe care le deținem, cu ajutorul cărora reușim să efectuăm scanări aeriene în diferite domenii precum Agricultură, Telecomunicații, Oil & Gas, dar și cu posibilitatea de extindere spre alte domenii.

La Orizont la PRIA Drones Conference & ExhibitionLa Orizont la PRIA Drones Conference & ExhibitionLa Orizont la PRIA Drones Conference & ExhibitionLa Orizont la PRIA Drones Conference & ExhibitionLa Orizont la PRIA Drones Conference & Exhibition

În interviul realizat de prietenii noștri de la Info CS, general manager-ul companiilor La Orizont și Skyline Drones, Ciprian Iorga, vorbește despre echipamente pe care le distribuim și despre aplicabilitatea acestora în serviciile pe care le oferim. Evenimentul s-a încheiat cu o sesiune de zbor demonstrativ, unde participanții la eveniment au avut ocazia să urmărească piloții noștri experimentați în acțiune.

VEZI INTERVIUL:

Înapoi la blog