La Orizont Skyline Drones distribuitori principali ai Quantum Systems in Romania

La Orizont / Skyline Drones a fost ales ca distribuitor principal al Quantum Systems în România

Quantum-Systems, compania de inteligență aeriană cu dublă utilizare, care furnizează drone dotate cu o gama largă de senzori agențiilor guvernamentale și clienților comerciali, este încântată să anunțe numirea companiei La Orizont / Skyline Drones ca distribuitor principal în România.

La Orizont / Skyline Drones a fost ales ca distribuitor principal datorită expertizei excepționale, dedicației și prezenței puternice pe piața din România. Acest parteneriat evidențiază angajamentul nostru comun de a stimula inovarea, de a avansa tehnologic și de a oferi soluții de ultimă generație pe piața dronelor din România.

La Orizont / Skyline Drones s-a impus ca un nume de încredere în industria dronelor din România, oferind o gamă completă de soluții inovatoare, un serviciu clienți de neegalat și un suport tehnic deosebit de bun.

Această colaborare le permite clienților români din toate industriile să valorifice tehnologiile și soluțiile avansate oferite de Quantum Systems, oferindu-le instrumentele necesare pentru a eficientiza operațiunile, a spori eficiența și a descoperi noi oportunități. Cu avantajul suplimentar al expertizei și suportului local din partea La Orizont / Skyline Drones, clienții se pot aștepta la servicii și îndrumare de neegalat pe tot parcursul călătoriei lor.

Cu performanțe excepționale, fiabilitate și un design ușor de utilizat, dronele Quantum Systems sunt potrivite pentru diverse aplicații, inclusiv pentru agricultură, silvicultură, topografie, cartografiere, construcții și infrastructură, utilități și energie, minerit și monitorizare a mediului.

 

Despre La Orizont / Skyline Drones

La Orizont este distribuitor acreditat pentru Quantum Systems, YellowScan, PhaseOne, DJI, Emlid, PIX4D și mulți alții și distribuitor exclusiv pentru Trinity F90+ și soluțiile LiDAR de la YellowScan, cât și pentru PIX4D catch și viDoc RTK. Este lider de piață în România în scanarea aeriană, monitorizarea culturilor, implementarea celor mai noi soluții în inspecții aeriene și tehnologii inovatoare, ca parte integrată a agriculturii de precizie.

Împreună cu Skyline Drones, cele două sunt principalii distribuitori de echipamente și servicii profesionale de scanare aeriană cu drona în Roomânia. Cele 7 echipe oferă acoperire națională și regională în Europa de Est, având proiecte finalizate în Ungaria, Bulgaria, Serbia și Kosovo.

 

Pentru mai multe informații despre vizitați: www.laorizont.ro/ sau www.skylinedrones.ro/.

 

Press Contact:

Ciprian Iorga
Phone: (+40) 724 339 757
E-mail: ciprian.iorga@laorizont.ro

 

Despre Quantum Systems

Quantum Systems se specializează în dezvoltarea, proiectarea și producția de sisteme aeriene mici fără pilot la bord (sUAS). Gama de sUAS cu decolare și aterizare verticală electrică (eVTOL) a companiei este construită pentru a maximiza raza de acțiune și versatilitatea și pentru a oferi operatorilor o experiență de utilizare fără întreruperi. Prin integrarea unor capacități software de ultimă generație, cum ar fi edge computing și procesarea datelor în timp real cu ajutorul inteligenței artificiale, Quantum Systems construiește UAS de ultimă generație pentru clienți din domeniul apărării, securității și sectorului public.

Quantum-Systems a fost înființată în 2015 și are sediul central la Aeroportul Special Oberpfaffenhofen, la 20 km vest de München.

 

Pentru mai multe informații despre Quantum-Systems, vizitați www.quantum-systems.com.

 

Contact de presă:

Claudia Steinhoff

Tel: +49 (0)8105 7709 128

E-mail: csteinhoff@quantum-systems.com

Înapoi la blog