La Orizont / Skyline Drones anunță parteneriatul cu Deep Robotics

La Orizont / Skyline Drones anunță parteneriatul cu Deep Robotics

Suntem încântați să anunțăm un parteneriat inovator între La Orizont / Skyline Drones și DEEP Robotics, îmbogățind portofoliul nostru de tehnologii de ultimă generație pe care îl oferim clienților din Europa de Est cu tehnologiile revoluționare dezvoltate de Deep Robotics.

La Orizont, renumit ca distribuitor principal pentru mărci de top din industrie precum Quantum Systems, YellowScan, PhaseOne, DJI, Emlid și PIX4D, se află în fruntea pieței românești în ceea ce privește scanarea aeriană, monitorizarea culturilor și implementarea de soluții de ultimă generație în domeniul inspecțiilor aeriene. Făcând echipă cu Skyline Drones, servim împreună ca furnizori principali de echipamente și servicii profesionale de scanare aeriană cu drone pe întreg teritoriul României. Cele șapte echipe de experți ale noastre oferă o acoperire națională și regională extinsă în Europa de Est, mândrindu-se cu un palmares de proiecte de succes în Ungaria, Bulgaria, Serbia și Kosovo.

DEEP Robotics este un deschizător de drumuri la nivel mondial în dezvoltarea aplicațiilor industriale ale roboților patrupede. În calitate de întreprindere de pionierat care a explorat aplicarea roboților patrupede în inspecția patrulaterului energetic în China, DEEP Robotics a atins etape remarcabile de la înființarea sa în 2017. Seria lor de roboți brevetați a fost implementată în diverse sectoare, inclusiv inspecția de securitate, explorarea și operațiunile de salvare publică. În special, DEEP Robotics a condus eforturile de ajutorare a victimelor cutremurelor cu ajutorul roboților patrupede, obținând aprecieri pe scară largă din partea unor instituții media apreciate, precum Reuters, NBC, BBC și altele.

Colaborările strategice ale DEEP Robotics cu instituții, întreprinderi și universități de top atestă angajamentul lor de a avansa tehnologia roboților patrupede și aplicațiile acesteia. Echipa lor de bază este formată din experți de la universități prestigioase din întreaga lume, inclusiv de la Universitatea Zhejiang, Universitatea Jiao Tong din Shanghai și Universitatea Illinois din Urbana-Champaign, printre altele.

Împreună, parteneriatul dintre La Orizont / Skyline Drones și DEEP Robotics reprezintă o viziune comună pentru revoluționarea tehnologiilor de scanare și inspecție aeriană. Suntem încântați de posibilitățile pe care le aduce această colaborare și așteptăm cu nerăbdare să contribuim la remodelarea viitorului industriilor noastre respective.

Despre La Orizont / Skyline Drones

La Orizont este distribuitor acreditat pentru Quantum Systems, YellowScan, PhaseOne, DJI, Emlid, PIX4D și mulți alții și distribuitor exclusiv al Trinity F90+ și al soluțiilor LiDAR de la YellowScan, precum și al capturii PIX4D și al viDoc RTK. Este lider de piață în România în domeniul scanării aeriene, monitorizării culturilor, implementării celor mai noi soluții de inspecții aeriene și tehnologii inovatoare, ca parte integrată a Agriculturii de Precizie.

Împreună cu Skyline Drones, cei doi sunt principalii furnizori de echipamente și servicii profesionale de scanare aeriană cu drone din România. Cele 7 echipe asigură o acoperire națională și regională în Europa de Est, cu proiecte finalizate în Ungaria, Bulgaria, Serbia și Kosovo.

Pentru mai multe informații despre La Orizont și Skyline Drones, vizitați https://laorizont.ro/ sau https://skylinedrones.ro/.

Despre DEEP Robotics

DEEP Robotics este un pionier global în dezvoltarea aplicațiilor industriale ale roboților patrupede și prima întreprindere de roboți patrupede inteligenți care a explorat aplicația industriei de inspecție a patrulării energetice în China. A fost prima companie care a realizat inspecția complet autonomă cu roboți patrupede în China.

DEEP Robotics a fost înființată în 2017, seria sa de roboți brevetați a fost implementată în inspecția de securitate, explorare, salvare publică și o varietate de alte aplicații. DEEP Robotics a preluat conducerea participării la practica de ajutorare în caz de cutremur cu roboți patrupede. Aplicațiile și produsele aferente au fost intervievate și raportate de Reuters, NBC, BBC, AFP, Nikkei, People's Daily, Xinhua News și South China Morning Post și au fost prezentate pe coperta revistei de autoritate „Science Robotics”. DEEP Robotics colaborează cu numeroase instituții, întreprinderi și universități de top în ceea ce privește progresul continuu al tehnologiei și aplicațiilor roboților patrupede. Printre acești parteneri se numără State Grid, Southern Grid, Baosteel, Supcon Technology, Lenovo, CSG Smart Science & Technology, Universitatea Tsinghua, Universitatea din Edinburgh și altele.

Pentru mai multe informații despre Deep Robotics, vizitați https://www.deeprobotics.cn/en.
Înapoi la blog