ReachView 3

Noua aplicație ReachView 3

Anunțăm lansarea noii aplicații ReachView 3

În decursul anilor, Reach a devenit extrem de popular în rândul profesioniștilor din diverse domenii precum topografie, cartografiere cu ajutorul dronelor, arheologie, batimetrie și multe alte industrii.

ReachView 3 este o noua versiune a aplicației pentru receptorii Emlid Reach, diferită de ReachView 2 pe care probabil o cunoașteți deja.

Noua versiune ReachView 3 este complet reconstruită

ReachView 3 nu este o aplicație web, ci mai degrabă o aplicație nativă construită special pentru Android și IOS.

Sistem de coordonate

Sistemul de coordinate a fost prioritatea dezvoltatorilor de la Reach. ReachView 3 suportă funcționarea în diferite sisteme de coordonate, selecția se bazează în principal pe registrele EPSG și IGN acceptând mii de sisteme de coordonate diferite din întreaga lume.

Aplicația are suport încorporat pentru transformări în rețea și geoid.

Conectare automată la singurul receptor din rețea

Dacă telefonul se afla în rețeaua hotspot creată de Reach, aplicația se va conecta automat, conexiunea este mult mai rapida! Acreditarile NTRIP sunt stocate în aplicație sub formă de profiluri.

Astfel, profilurile sunt salvate pe telefon, configurarea mai multor unități Reach realizându-se după introducerea acreditării o singură dată.

Fișierele Geoid și Grid Shift sunt descărcate automat

ReachView 3 are suport încorporat pentru transformări în rețea și geoid. Trebuie doar să alegeți codul corespunzător al sistemului de coordonate și aplicația va va solicita să descărcați toate fișierele suplimentare necesare.

Diferite unități de măsură

Cu ajutorul sistemului de coordonate, ReachView 3 vine în ajutor cu diferite unități de măsură. Setările pentru înălțimea stâlpului și distanțele de trasare funcționează automat în feet (picioare) sau metri, în funcție de sistemul de coordonate al proiectului.

ReachView 3 are capacitatea de a controla proiecte complexe

De acum, proiectele vor fi salvate direct în aplicație, nu în receptorul Reach, proiectele fiind mult mai ușor de accesat.

Încărcați cu ușurință mii de puncte și controlați fără probleme hărțile.

Import și export rapid de date

Importați și exportați fișiere folosind Dropbox, GoogleDrive, mail și alte aplicații de partajare a fișierelor de pe telefon. ReachView 3 poate profita de platformele mobile native și va poate face munca mai eficientă.

Consultați aici lista completă a receptoarelor GNSS.

Înapoi la blog