Parteneriat SPH Engineering La Orizont Skyline Drones

Extinderea vânzărilor de senzori integrați în Europa de Est prin semnarea parteneriatului dintre SPH Engineering și La Orizont & Skyline Drones

20 iunie 2023, Riga, Letonia și Timișoara, România. SPH Engineering și La Orizont & Skyline Drones au încheiat recent un acord de parteneriat pentru vânzarea de senzori integrați și licențe în Europa de Est, cuprinzând România, Ungaria, Serbia, Kosovo și Bulgaria. Această alianță strategică creează oportunități pentru vânzarea diferitelor produse, inclusiv LiDAR, fotogrammetrie, inspecții (verticală, PV și eoliană), magnetometre, GPR-uri și instrumente de supraveghere video. Prin această colaborare, clienții din regiune vor avea acces la o gamă largă de soluții de ultimă oră pentru a le satisface nevoile. Acest parteneriat este o oportunitate interesantă pentru ambele companii de a-și extinde acoperirea pe piață și de a oferi soluții tehnologice complete clienților din Europa de Est.

„Sunt fericită cu acest parteneriat promițător dintre SPH Engineering și La Orizont & Skyline Drones, care este un pas pozitiv către extinderea prezenței firmelor noastre și creșterea afacerilor în regiune. Această colaborare va îmbunătăți suportul și serviciile pentru clienții din zonă”, a declarat Liga Lapina, Key Partner Account Manager la SPH Engineering.

„Considerăm parteneriatul cu SPH Engineering un mare pas înainte în consolidarea portofoliului de produse software și senzori pe care acum îl punem la dispoziție clienților de pe piața est-europeană. Profesionalismul, abordarea echilibrată și pasiunea SPH Engineering în crearea de soluții precum UGCS – software-ul offline de planificare a misiunii și control al zborului cu True Terrain Following, magnetometre, altimetre radar, GPR și multe altele îi recomandă ca parteneri cheie în industria dezvoltării de UAV-uri și soluții adiacente”, a declarat Ciprian Iorga, CEO și fondator La Orizont și Skyline Drones

 SPH Engineering UGCS Terrain Following

Despre SPH Engineering
SPH Engineering este expertă în dezvoltarea de tehnologii pentru drone. De la înființarea sa în Letonia (UE) în 2013, s-a concentrat pe dezvoltarea de soluții avansate pentru o gamă largă de vehicule aeriene fără echipaj (UAV). Tehnologiile de ultimă generație ale companiei sunt concepute special pentru a îmbunătăți experiența activităților bazate pe drone, cum ar fi inspecții, colectare de date și divertisment. SPH Engineering are o bază semnificativă de clienți și o rețea de parteneri răspândită în 150 de țări din întreaga lume, oferind o prezență globală solidă.

La Orizont drone echipamente

Despre La Orizont
La Orizont este distribuitor acreditat pentru Quantum Systems, YellowScan, PhaseOne, DJI, Emlid, PIX4D și mulți alții și distribuitor exclusiv al soluțiilor Trinity F90+ și LiDAR de la YellowScan, precum și PIX4D catch și viDoc RTK. Este lider de piață în România în scanarea aeriană, monitorizarea culturilor, implementarea celor mai noi soluții în inspecții aeriene și tehnologii inovatoare, ca parte integrată a agriculturii de precizie. Alături de Skyline Drones, cei doi sunt principalii furnizori de echipamente și servicii profesionale de scanare aeriană cu drone din România. Cele 7 echipe asigură acoperire națională și regională în Europa de Est, cu proiecte finalizate în Ungaria, Bulgaria, Serbia și Kosovo.

Înapoi la blog