Parteneriat La Orizont Skyline Drones Sitemark panouri solare fotovoltaice drone inspectii aeriene

Sitemark și La Orizont & Skyline Drones sunt parteneri pentru inspecțiile cu drone și analiza datelor din parcurile cu panouri fotovoltaice

Timișoara, România, Leuven, Belgia, iulie 2023 La Orizont & Skyline Drones, principalii furnizori de echipamente de ultimă generație și servicii profesionale de scanare aeriană cu drona din România, sunt încântați să anunțe colaborarea cu Sitemark în domeniul analizei și inspecției parcurilor fotovoltaice.

Sitemark este o companie belgiană de software care furnizează soluții software și servicii care eficientizează și optimizează ingineria, construcția și exploatarea site-urilor solare. Cu o prezență în peste 65 de țări din întreaga lume, soluțiile lor excepționale cresc productivitatea și atenuează riscurile.

Una dintre cele mai respectate platforme de procesare a datelor aeriene  care folosește inteligență artificială din lume pentru operatorii de șantiere solare, de construcții și minerit, Sitemark oferă clienților săi tehnologie excelentă pentru a crea vizibilitate asupra a ceea ce se întâmplă la fața locului, oferind printre altele o gamă completă de analize a digital twin-ului activelor.

Suntem convinși că parteneriatul dintre Skyline Drones & La Orizont și Sitemark va revoluționa analiza datelor aeriene în România. Prin combinarea expertizei Sitemark cu lidership-ul de piață al Skyline Drones și La Orizont, clienții vor beneficia de o productivitate crescută și de riscuri reduse în sectorul energiei regenerabile, propulsând creșterea și succesul afacerii.

La Orizont & Skyline Drones sunt lider de piață în România în scanarea aeriană, monitorizarea culturilor, implementarea celor mai noi soluții în inspecții aeriene și tehnologii inovatoare, ca parte integrantă a agriculturii de precizie, cu un portofoliu impresionant de produse aduse pe piața românească. Domeniile lor de expertiză includ: agricultură, petrol și gaze, parcuri eoliene, parcuri fotovoltaice, turnuri de telecomunicații, linii electrice aeriene, cariere de extracție, imobiliare.

Fotovoltaice

 

Despre Sitemark


Fondată în 2016, Sitemark a fost pionier în utilizarea dronelor și a datelor aeriene în industria solară și a construcțiilor pentru a oferi noi perspective care nu au putut fi adunate de la sol. Combinând experiența noastră în ambele industrii, am introdus conceptul de geamăn digital pe întregul ciclu de viață al unui șantier solar, de la inginerie până la construcții și mai departe până la operațiuni.

Astăzi, în peste 65 de țări, cele mai importante companii de energie regenerabilă din lume se bazează pe Sitemark pentru a crește productivitatea și a atenua riscurile.
Sitemark are sediul în Leuven, Belgia, cu o echipă diversă și pasionată.

Pentru mai multe informații despre Sitemark, vă rugăm să vizitați: https://www.sitemark.com/.

 

Despre La Orizont / Skyline Drones


La Orizont este distribuitor acreditat pentru Quantum Systems, YellowScan, PhaseOne, DJI, Emlid, PIX4D și mulți alții și distribuitor exclusiv al soluțiilor Trinity F90+ și LiDAR de la YellowScan, precum și PIX4D catch și viDoc RTK. Este lider de piață în România în scanarea aeriană, monitorizarea culturilor, implementarea celor mai noi soluții în inspecții aeriene și tehnologii inovatoare, ca parte integrată a agriculturii de precizie.

Alături de Skyline Drones, cei doi sunt principalii furnizori de echipamente și servicii profesionale de scanare aeriană cu drone din România. Cele 7 echipe asigură acoperire națională și regională în Europa de Est, cu proiecte finalizate în Ungaria, Bulgaria, Serbia și Kosovo.

Pentru mai multe informații despre La Orizont / Skyline Drones vizitați: www.laorizont.ro/ și www.skylinedrones.ro/.

Înapoi la blog