agricultura de precizie

Software-ul profesional de A.I de analiză a datelor pentru agricultura de precizie - Noutăți

Agremo, partener oficial al La Orizont & Skyline Drones, își lărgește paleta de servicii oferite pe partea de agricultură de precizie. Agremo oferă cel mai performant software de pe piață de analiză a datelor din teren pentru agricultura de precizie, ajutând cu succes fermierii să obțină cele mai precise rezultate privind cultura lor. Software-ul lor se bazează pe expertiza umană, pe cercetare științifică, iar  este adusă la cel mai înalt nivel cu inteligența artificială.

Dar care sunt serviciile pe care le oferea până acum Agremo și care sunt tipurile de analize cu care softare-ul este îmbunătățit?

Cel mai mare set de analize

Noutățile pe care le aduce Agremo software-ului lor profesional constă în analizele pentru înălțimea plantei, lungimea spațiului dintre plante, indicele de culoare galbenă, intensitatea galbenă, analiză de tip stay green, intensitate verde și analize de tip green snap și lodging.

Aceste tipuri de analiză se alătură celor care erau deja funcționale până acum și anume: numărul de plante, plante pe rânduri, vitalitate plante, acoperirea plantelor, acoperirea buruienilor, înflorire.

Eficient și ușor de folosit

Software-ul profesional de la Agremo este foarte ușor de utilizat, fiind intuitiv și eficient: poți selecta toate tipurile de analize și rula cu doar un singur click!

Agremo agricultura de precizie

Alinierea precisă a hărții cu GCP

Punctele noastre de control la sol vor asigura alinierea corectă și precisă a hărților către sfârșitul fiabilității analizei datelor dumneavoastră.

Evaluarea parcelei

Setați-vă pragurile de notare pentru a obține un scor mai rapid și fără BIAS.

Agremo agricultura de precizie La Orizont

Agremo agricultura de precizie La Orizont

Controlați selecția parcelei

Compararea rezultatelor obținute cu un plot de control/multiplot pentru a măsura performanța hibridului/produsului.

Agremo agricultura de precizie La Orizont

Instrument de comparare

Comparați modul în care același hibrid/produs funcționează pe site-uri diferite sau comparați în același domeniu cu diferite trăsături, soiuri sau tipuri de aplicații, una lângă alta.

Agremo agricultura de precizie La Orizont

Integrare Excel fără efort pentru analiză

Rezultatele dvs. compilate, într-o singură foaie, facilitează interpretarea și analiza, exact ca eforturile dvs. agricole.

 

Dacă ți s-a părut util acest articol și/sau vrei să afli mai multe despre agricultura de precizie și despre cum dronele îți pot eficientiza munca prin rezultate de cea mai înaltă calitate, accesează acest link

Înapoi la blog