UAV Demo Day 2023 La Orizont

UAV Demo Day 2023 - Un eveniment unic în România

Evenimentul UAV Demo Day de anul acesta a fost unul cu totul și cu totul special pentru noi: mult mai multe echipamente prezentate decât la ediția precedentă și mult mai multe demonstrații live pe care le-am împărtășit cu un public valoros și interesat de a afla mai multe despre noutățile din domeniu.

Ziua de 24 octombrie a adus împreună în jur de 90 de participanți, atât on-site cât și online. Evenimentul a fost unul plin de activități. Atât partenerii noștri de la Quantum-Systems, YellowScan, Pix4D, Leica, Autoritatea Aeronautică Civilă Română au adus în fața publicului produse și actualizări de top, direct de la Intergeo Berlin. Invitații speciali de la Transelectrica, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, Administrația Bazinală de Apă Mureș, ICDEAPA Galați, Aquatim au prezentat studii de caz unde echipamentele distribuite de noi au făcut diferența în industria în care au fost folosite.

Evenimentul a început cu prezentările inovațiilor din partea partenerilor, continuând cu studiile de caz ale invitaților speciali, culminând cu demonstrațiile live ale tehnologiilor, care în acest an au fost într-un număr uimitor de 10, vizând atât echipamente pentru inspecții aeriene, cât și pentru scanări la sol ori în mediul subacvatic.

Dintre echipamentele prezentate nu lipsit drona aripă fixă Trinity Pro, software-ul UgCS, sistemele LiDAR Surveyor Ultra, Explorer de la YellowScan, DJI Dock-ul, detectorul de gaze Sniffer 4D, viDoc-ul de la PIX4D și multe altele! 

Vă mulțumim tuturor! Acest eveniment nu ar fi fost la fel fără fiecare persoană care s-a implicat în organizare, la prezentări și ca invitat. 

Se văd (L)la (O)orizont lucruri grozave și un eveniment și mai interesant pentru anul viitor!

Înapoi la blog
1 din 22