Logo - Quantum-systems

Soarability a fost fondată în 2016 de Steven Jiang și Max Tseng, doi absolvenți de la Universitatea din Auckland, cu experiență vastă în dezvoltarea de senzori și sisteme mecatronice.

Soarability consideră că datele, cu rezoluții spațio-temporale ultra-înalte, pun bazele accelerării lumii către neutralitatea carbonului și respectarea mediului. Încă de la înființare, Soarability s-a concentrat pe dezvoltarea unor soluții mobile de detectare a mediului de top pentru gaze periculoase, gaze cu efect de seră (GES), poluare a aerului, meteorologie, radiații și prelevare de probe de apă.

Soarability a fost întotdeauna foarte orientat spre succesul clienților. Începând cu iulie 2023, soluțiile acestora au ajutat peste 1200 de utilizatori din 42 de țări să sporească eficiența, să reducă riscurile și să ia decizii mai informate.

Sistem de detectare și cartografiere multi-gaz

Soluții de top de detectare a mai multor gaze care pot fi integrate perfect cu platformele UAV.
Aceste soluții detectează până la 9 gaze simultan și își afișează distribuțiile 3-D în timp real, oferind informații cheie.

Sniffer4D V2

 • Detectează până la 9 gaze o dată.
 • Transmitere de date în timp real.
 • Monitorizare în timp real.
 • Analiza datelor în timp real.
 • Livrarea rezultatelor cu un singur clic
  Suporta integrarea cu DJI M300,
  Mavic 3, M210, M600 și alte UAV-uri.

Sniffer4D Mini2

 • Detectează până la 9 gaze o dată.
 • Transmitere de date în timp real.
 • Monitorizare în timp real.
 • Analiza datelor în timp real.
 • Livrarea rezultatelor cu un singur clic

Suporta integrarea cu
Seria DJI M30 și DJI Dock

Speedip V2

Sistem integrat pentru a colecta probe de apă în locații și adâncimi desemnate, revoluționând operațiunile de prelevare a probelor de apă și oferind operatorilor încredere deplină, sporind în același timp siguranța personalului.

Modulul de prelevare a probelor de gaz

Prelevați probe de aer din aproape orice poziție dorită, integrând capacitatea de prelevare inteligentă a gazelor în UAV-uri.

Structură și instalare de încredere

Pompa cu micro diafragmă și designul supapei unidirecționale realizează păstrarea etanșă a eșantionării gazelor, prevenind interferența scurgerilor de gaz în procesul de colectare și transport a gazului.

Sacii de prelevare prin cablu pot fi legați ferm de trenul de aterizare pentru a preveni căderea pungilor în timpul misiunii.

Eșantionare inteligentă

Acceptă eșantionarea cu o singură atingere pe DJI Pilot și Sniffer4D Mapper.

Senzorul inteligent de presiune a aerului oprește automat prelevarea de probe atunci când sacul este plin.

Adaptabil la pungi de prelevare de gaze cu capacități diferite, un 1L standardizat

Plug & Play

Integrare perfectă cu DJI M300RTK și DJI M210/M210RTK, care acceptă activarea/dezactivarea eșantionării pe DJI Pilot.

Suportul de montare rapidă permite sistemului să pornească prin simpla fixare a pompei de aer la trenul de aterizare și conectarea la Sampler. port prin cablu USB-C.

Detectarea gazelor cu efect de seră (CO2 și CH4).

Accelerarea tranzitiei catre surse de energie neutre din punct de vedere al amprentei emisiilor de carbon.

Sniffer4D oferă un sistem de detectare multidimensional care maximizează utilizarea de monitorizare mobilă aeriană și terestră, achiziționarea informațiilor 3D despre distribuția gazelor cu efect de seră.

Ca metodă inovatoare „de sus în jos” pentru măsurarea emisiilor de carbon, soluția noastră poate ajuta companiile, guvernele și instituțiile științifice îndeplinesc nevoile de detectare a emisiilor de carbon, contribuind la o lume cu zero carbon.

De dimensiuni mici și greutate redusă, soluția de detectare a radiațiilor nucleare Sniffer4D permite un timp maxim de zbor de până la 35 de minute pentru DJI M300 (cu o cameră zoom).