Skyline Drones și La Orizont la exercițiul multinațional „OPEX 24” în Marea Neagră

Skyline Drones și La Orizont la exercițiul multinațional „OPEX 24” în Marea Neagră

Forțele Navale Române au organizat, în perioada 27-31 mai, exercițiul multinațional „OPEX 24”, care s-a desfășurat în portul militar Mangalia și în raioanele maritime din Marea Neagră. Aflat la prima ediție, „OPEX 24” a fost conexat exercițiului „DACIA/TOMIS 24” și a fost dedicat testării echipamentelor fără pilot, având ca obiectiv principal consolidarea interoperabilității între echipamentele fără pilot și cele operate de personalul militar, precum și utilizarea și dezvoltarea de noi tehnici, tactici și proceduri de acțiune bazate pe experiența comună.

La exercițiu au participat Forțele Navale Române, structuri NATO, state aliate și partenere (Bulgaria, Franța, Portugalia, Regatul Țărilor de Jos, SUA și Turcia), precum și numeroase companii civile care dezvoltă sisteme fără pilot la bord.

Echipaj_Militar_Drone_Nave


Inovație în domeniul dronelor: SKYLINE DRONES și LA ORIZONT deschid orizonturile

Noi, cei de la La Orizont, suntem mândri să anunțăm participarea noastră, alături de Skyline Drones, la exercițiul multinațional „DACIA/TOMIS/OPEX 24”. Acest eveniment, organizat în Marea Neagră, a oferit o ocazie unică de a ne testa UAV-urile într-un mediu riguros și strategic. Obiectivul nostru principal a fost de a spori interoperabilitatea între echipamentele fără pilot și cele operate de personalul militar. Faptul că am fost singurele companii din industria dronelor invitate la acest exercițiu subliniază angajamentul nostru de a avansa tehnologia UAV și de a asigura o integrare perfectă cu operațiunile militare. 

Echipa_Skyline_Drones_Scanare_Militar

Pe parcursul unei săptămâni, sub directa coordonare a Direcției Hidrografice Maritime „Comandor Alexandru Cătuneanu” și cu supotul NATO Maritime GEOMETOC Center of Excellence, am desfășurat o serie de exerciții unice. Am utilizat tehnologii avansate de la partenerii noștri YellowScan, HEXADRONE, Phase One și Quantum-Systems. Aceste exerciții au demonstrat dedicarea noastră de a utiliza tehnologii de ultimă oră pentru a ne îmbunătăți capacitățile UAV și a asigura performanțe de top în medii maritime complexe.


Pentru mai multe detalii despre compania noastră, vă rugăm să sunați la +40 724 339 757 sau să trimiteți un e-mail la ciprian.iorga@laorizont.ro.


Dacă vi se pare interesant acest articol, nu ezitați să îl citiți și pe cel despre parteneriatul nostru cu DEEP Robotics!

Înapoi la blog